Alissar

Alissar nevű 10-15 fős kiránduló és sznorkeling hajómmal több kényelmet tudunk nyújtani. A hajó egyedülálló, mert az egyike annak a két hajónak a világon, amely fönéciai stílusban épült. A hajón ízletes rostonsült ebéddel, salátával, üdítővel, teával várjuk utasainkat. Lehetőség van napozásra, pihenésre, nézelődésre, de uszásra és snorkelezésre is.

Lehetőség van horgászkirándulást is egyeztetni.

Hajózási szándékukat kérem legkésőbb előző nap délutánig jelezzék.

...Galéria

Barakah

A jachtunk, Barakah, 40-45 számára megfelelő. Tágas, magas szinten berendezett nappali és pihenőhelységek álnak rendelkezésre az igényes utasoknak. A nappali egy tökéletes helyet nyújt születésnapi és más fontos egyedi alkalom megszervezésére. Azoknak az utasoknak, akik szeretnek napozni és pihenni, kényelmes ülő és fekvő matracok álnak készen.

A kirándulás alatt ellátogatunk sok gyönyörű búvár helyekre, amelyek sznorkelezésre is megfelelőek. A jacht hátsó része alkalmas könnyű belépésre a vízbe a búvároknak. A hajón ízletes rostonsült ebéddel, salátával, üdítővel, teával várjuk utasainkat.

Hajózási szándékukat kérem legkésőbb előző nap délutánig jelezzék.

...Galéria

Yasmena

Yasmena nevű 25 fős búvár és sznorkeling hajóval számos szép merülőhelyen kötünk ki. Azok a szép látvány után vágyó utasok (kedvtelési merülők), akiknek még nem volt alkalmuk a víz alatti világot, a korallokat, halakat és más vízi élőlényeket személyesen megfigyelni, egyenként, Yazan Alsaed kíséretében merülnek biztonságos körülmények között. Búvároknak napi 2 merülést tudunk biztosítani. Lehetőség van éjszakai merülésre is, valamint roncsbúvárkodásra is. A hajón ízletes rostonsült ebéddel, salátával, üdítővel, teával várjuk utasainkat. A merülések, úszások közötti pihenőben, lehetőség van a tetőteraszon napozásra, pihenésre, nézelődésre is.

Lehetőség van horgászkirándulást is egyeztetni.

Indulás 10-kor a Royal Yacht Club-ból, visszaérkezés 14-15 óra körül. Hajózási, merülési, sznorkelezési szándékukat kérjük legkésőbb előző nap délutánig jelezzék.

Szeretettel várok minden érdeklődőt és a tenger szerelmeseit!

...Galéria

  • Slider 1