Rólunk

A Sea Guard cég búvár és sznorkeling kirándulásokat kínal, úgyszintén romantikus kirándulásokat naplementével.  Megalakult 2003-ban, Aqabában, amely egyetlen tengerparti város Jordániában.

A cég kezdetei 1993-ba vissza térnek, amikor fiatal rajongó, Yazan Alsaed, professzionális búvárkodással kezdett foglalkozni. Az első nyíltvízi búvár vizsgát 1994-ben szerezte meg és divemaster-i (merülésvezető) címét 1996-ban. 1998 óta assistant instructor-ként dolgozott, 2000 óta pedig nyíltvízi búvároktató-ként dolgozik a PADI  szövetségben. 

2003-ban Yazan Alsaed megalakította a Sea Guard céget.

2004 tavaszán a cég megvásarolta az első hajóját, Yasmena nevezetűt, első sorban búvárkodás és sznorkelezés célra. 

Ettől a pillanattól kirándulásokat szervezünk a Vörös-tengeren az Aqabai öbölben és már több ezer merülést csináltunk (több mint 12.000 merülést maga Yazan Alsaed, a cég alapítója, végzett el). 2008-ban kibővítettük a hajóink számát egy gyönyörű, fönéciai stílusban épült, Alissar nevezetű hajóval.

Több éves tapasztalatainkkal biztonságos körülmények között kínáljuk útjainkat a kedvtelési búvárkodást első alkalommal kipróbálóknak, nyíltvízi búvároknak, roncsbúvároknak, éjszakai búvárkodást kedvelőknek stb. Ajánljuk megróbálni a búvárkodás igazi élményét élő vízben, búvárkészülék segítségével. Aki még nem próbálta: figyelje meg a víz alatti világ csodáit, gyönyörködjön az élővilágban közelről. A merüléseink gondosan megtervezettek, a sok éves tapasztalat s az öböl ismerete mellett a búvárkodás és a tenger szeretete hatja át munkánkat.

A kirándulásokat kis csoportokban szervezzük, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat tudjunk bíztosítani az ügyfeleink számára.

2011 tavasszal úgy döntöttünk, hogy megnöveljuk a hajóink számát és egy jachtot, Barakah, vásároltunk. Itt is magas színvonalú szolgáltatásokat szeretnénk biztosítani a kedves érdeklődőknek.

  • Slider 1